Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף בשום, לימון ועשבי תיבול טריים

חזה עוף בשום, לימון ועשבי תיבול טריים

חזה עוף בשום, לימון ועשבי תיבול טריים

תיאור המתכון

ערך קלורי: 220 קלוריות למנה

מרכיבים

סופרה ראשון לציון

אופן ההכנה

ממליחים ומפלפלים חזה עוף. זורים על כל חזה עוף כפית קמח מלא. משמנים מחבת עם כפית שמן זית, מטגנים את חזות העוף דקה מכל צד ומוציאים לצלחת. מוסיפים למחבת מיץ לימון ושום, ומדללים במעט מים. מוסיפים עשבי תיבול, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכניסים את חזות העוף לרוטב, מכסים ומבשלים עד שהבשר מוכן. מגישים חזה עוף עם כף מהרוטב. אפשר להוסיף פירה בטטה ליד.

הערות

המתכון באדיבות השפית שטיינוביץ שושי, דילייט גורמה

לחם בשר הרצליה אירועים חדש