כרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 כוסות קינואה לא מבושלת
- 2 כפות שמן זית
- 4 בצלי שאלוט קצוצים דק
- 1/2 כוס יין לבן
- 3 כוסות ציר ירקות (או מים)
- 300 גרם פרחי כרובית
- 2 כפות רשד קצוץ
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף טימין קצוץ
- 1 כף כוסברה
- 50 גרם גבינת פקורינו או קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
6. במחבת טפלון מזהיבים פרחי כרובית
מוסיפים בצלים, מערבבים דקה
מורידים את האש ומוסיפים יין לבן.
7. לאחר 3 דקות מוסיפים את הקינואה מערבבים ונותנים ליין להיספג
מוסיפים ציר ירקות בהדרגה: כוס בכל פעם. שייספג
מוסיפים עשבי תיבול, כרובית ולימון. מערבבים היטב.
מסירים מהאש, מוסיפים גבינה ומערבבים ומגישים
הערות
המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית
קישורים:מיה בן אפרים