Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> כרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה

כרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה

כרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכרובית ובצלי שאלוט על ריזוטו של קינואה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

6. במחבת טפלון מזהיבים פרחי כרובית
מוסיפים בצלים, מערבבים דקה
מורידים את האש ומוסיפים יין לבן.
7. לאחר 3 דקות מוסיפים את הקינואה מערבבים ונותנים ליין להיספג
מוסיפים ציר ירקות בהדרגה: כוס בכל פעם. שייספג
מוסיפים עשבי תיבול, כרובית ולימון. מערבבים היטב.
מסירים מהאש, מוסיפים גבינה ומערבבים ומגישים

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפרים