Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> קינואה עם אננס, שמן סומסום ואגוזי ברזיל

קינואה עם אננס, שמן סומסום ואגוזי ברזיל

קינואה עם אננס, שמן סומסום ואגוזי ברזיל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקינואה עם אננס, שמן סומסום ואגוזי ברזיל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הקינואה על פי ההוראות שמים
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומתבלים במעט מלח
מצננים את הקינואה
חוצים את האננס וקוצצים לקוביות קטנות.
בווק או במחבת טפלון מזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום, האננס והאגוזים ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את, הקארי, הדבש והסויה ומערבבים היטב. מבשלים כשתי דקות ומוסיפים את הבזיליקום, מלח ופלפל. טועמים ומטבלים בחצי כפית שמן סומסום טהור

הערות

המתכון באדיבות מיה בן אפריים (BSc) תזונאית ודיאטנית קלינית


קישורים:
מיה בן אפרים