מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרפה

פרפה

תיאור המתכון

קינוח מתוק המשתלב בסוף כל ארוחה ומתאים מאוד לאירוח ולאירועים מיוחדים. מדהים כמה הוא קל להכנה וכמה טעמו מסחרר, וכמובן שניתן לגוון ולשנות את התוספות לקבלת טעמים חדשים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת אחידה, מוסיפים את הסוכר, המרנג, ומקפלים פנימה בעדינות מבלי לשבור את הקצף, את הבוטנים, האגוזים ופירורי השוקולד המפוררים.
יוצקים לתוך תבניות סיליקון אישיות ומקררים למשך 6 שעות במקפיא. מוציאים ומסדרים את הפרפה ומעליו כדור גלידה ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת הדרל'ה מתחם אגם מונפורט, מעלות-תרשיחא הצג טלפון הזמן שולחן קופונים להדרל'ה