פסטה

פסטה

תיאור המתכון

מתכון להכנת פסטה ביתית. פסטה טרייה על בסיס בצק ביצים באדיבות ספיסס

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון מניחים את הקמח(להשאיר כוס אחת בצד) הביצים והשמן מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים מים

עד קבלת גוש אחיד של בצק (במידה והבצק דביק יש להוסיף קמח)עד לקבלת בצק נוח ולא דביק

על שולחן עבודה מרכיבים את מכונת הפסטה

בעזרת מערוך מרדדים את הבצק

מעבירים את הבצק במכונת הפסטה עד לעובי הרצוי(מקפלים את הבצק כמה פעמים עד שהוא דק ויבש)

יוצרים ספגטי או פטוצ'יני

בסיר עם מלח ומים רותחים מבשלים את הפסטה כ-4-7 דקות

במחבת מחמים את הרוטב מסננים את הפסטה יוצקים את הפסטה על הרוטב מבשלים כ-2 דקות ואוכלים.

הערות

המתכון באדיבות ספייסס - סדנאות בישול


קישורים:
ספייסס
המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון