מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טרטר דג ים

טרטר דג ים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר דג ים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הוראות הכנה לטרטר:
מערבבים את כל מרכיבי הטרטר יחד.
לוקחים 5 צלחות ופורסים אותן על גבי משטח העבודה.
על כל צלחת מניחים טבעת נירוסטה ("רינג") בקוטר של 5 ס"מ.
מחלקים את הטרטר בין המנות, מהדקים בעדינות ומסירים את הטבעת.
(במידה ואין טבעת, יש לסדר את המרכיבים בערימה יפה בצד הצלחת).

הוראות הכנה לסלט:
מערבבים את העלים ומתבלים.
מניחים את הסלט על הטרטר.

הוראות הכנה לקישוט:
ממלאים כף ביוגורט ומורידים לצלחת לנקודה אחת.
עם קצה הכף מושכים את היוגורט על הצלחת ויוצרים צורת טיפה.
לתוך החריץ שנוצר, שופכים כחצי כפית דבש ומפזרים קצת מלח גס ושמן זית מעל

הערות

המתכון באדיבות מסעדת מרתה