פאי אגסים עם שוקולד
- מתאים ל: 12 מנות
- זמן הכנה: כשעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי אגסים עם שוקולד ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 100 גר' קמח מלא
- 30 מ''ל מים
- 75 גר' חמאה קרה
- 1 כף סוכר חום
- קורט מלח
- 6 אגסים ירוקים פרוסים דק
- 150 גר' שוקולד מריר
- 2 כפות חלב
- הל. ג'ינג'ר, קנמון, פלפל אנגלי וציפורן טחונים
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות
2. לשים את הקמח, המים, החמאה, הסוכר והמלח עד שמתקבל בצק רך וחלק ( ניתן להוסיף מעט קמח במידת הצורך ).
3. משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת היטב, מסדרים את האגסים בטבעות, מפזרים את התבלינים ומכסים את התבנית בנייר כסף.
4. אופים עם נייר הכסף למשך 20 דקות, מסירים את נייר הכסף ואופים 20 דקות נוספות.
5. ממיסים את השוקולד המריר בסיר כפול, עם 2 כפות חלב, מערבבים היטב ויוצקים על הפאי.
תגובות
-
פצצה
orly
(31/01/2006 15:54:00)
-
פאי אגסים
טלי ספיר
(09/04/2006 18:41:00)
שלום!
אני מבקשת לדעת האם מדובר בעוגה אישית? כי לפי כמות החומרים לבצק יוצא משהו קטן מאוד.
תודה - טלי