מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרושוטו ומוצרלה בגריל

פרושוטו ומוצרלה בגריל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפרושוטו ומוצרלה בגריל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את גבינת המוצרלה בצלחת שניתן להכניסה לתנור.

מניחים מעל את פרוסות הפרושוטו.

מכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כמה דקות, עד שהמוצרלה ניתכת.

מוציאים מהתנור, בוזקים מעל שמן זית. ממליחים ומפלפלים ומגישים מייד חם.

רצוי עם לחם טרי שנקלה על אש פתוחה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו