מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פאי תפוחים

פאי תפוחים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי תפוחים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מוציאים מראש את החמאה בכדי שתתרכך
2. מוסיפים את אבקת הסוכר, 2 הביצים והקמח, תוך כדי ערבוב, לשים את כל החומרים לבצק, ומניחים את התערובת במקרר.
3. מקלפים את התפוחים, חותכים לפלחים ומכניסים לקערה. מוסיפים את הקינמון היין והסוכר.
4. משמנים תבנית של פאי ומרפדים אותה בבצק
5. מסדרים את פלחי התפוחים על הבצק,
6. טורפים את הביצה השלישית ומורחים על הפאי.
7. אופים ב – 180 מעלות למשך חצי שעה

תגובות

  1. איפה אבקת הסוכר במצרכים? ליאור (08/02/2005 18:41:00)
  2. חוסר במצרים שרית (18/10/2005 12:47:00)
    לא מצויין אבקת סוכר
  3. תגידו מה הבעיה שלכם אנשים? מאוכזב מחוסר חשיבה (11/01/2006 18:29:00)
    כתוב שם 100 גרם אבקת סוכר! באמת.... אפילו לא בדקתם.
  4. באמת לא ברור לכם מה לעשות עם אבקת הסוכר? (02/01/2007 18:16:00)
  5. מה גודל התבנית? רחלי (30/06/2008 11:47:00)
  6. לכמה מנות מספיק או מה הוא גודל של התבנית? פמפי (13/08/2008 20:01:00)
  7. נייר אפייה אמיר שרון (08/12/2008 18:59:00)
    האם צריך להשתמש בנייר אפייה , אום כן האם לקמח או לשמן מתחת או מעל, כמו כן - האם ניתן להשתמש בתבנית קפיצית במקום תבנית פאי?
  8. למה יש כל כך הרבה חמאה? איליה (06/04/2009 20:09:00)
    בכל החמאה משמנים את התבנית?! או שמוסיפים לאנשהו?