מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > לביבות דלעת

לביבות דלעת

לביבות דלעת

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללביבות דלעת ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מגררים את הדלעת על פומפיה גסה, או דקה לבי העדפתכם

מוסיפים את הביצים, אחת אחת. אם אחרי שתי ביצים העיסה נוזלית, מסתפקים ב-2 ביצים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה סמיכה.

אם יש צורך מוסיפים קמח.

מוסיפים לעיסה את הבצל הקצוץ. אם רוצים אפשר לטגן אותו מראש.

ממליחים, מפלפלים ומתבלים באגוז מוסקט.

מחממים שמן במחבת וכאשר הוא חם מאוד מוסיפים פנימה כפות עם עיסת הדלעת.

אחרי שמוסיפים כף עיסה משטחים אותה עם מזלג. מטגנים עד שמתחים להשחים, הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות.

נפלא להגיש עם שמנת חמוצה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו