מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה

טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה

טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטימבלו חצילים, פלפלים וגבינה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. טורפים את הביצים עם גבינת הקוטג'

2. בכלי עגול בקוטר של כ-8 סנטימטר, שופכים שכבה בעובי של כ-1 ס"מ של עיסת הגבינה והביצה.

3. מטגנים את פרוסות החציל בשמן וסופגים א6ת השמן המיותר.

4. חותכים את הפלפלים לפרוסות ומטגנים גם אותם בשמן.

5. מניחים בכלי פרוסת חציל ועליה פרוסות פלפלים ב-3 צבעים שונים.

6. שמים מעל פרוסת גבינת רוקפור, מפזרים גבינה מגוררת, עלי פרמזן ושבכה נוספת של תערובת הגבינה הלבנה והביצים.

7. אופים בתנור חם במשך כ-20 דקות ומגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו