Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > טוגני מרווה

טוגני מרווה

טוגני מרווה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטוגני מרווה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בוחרים את עלי המרווה הגדולים, שוטפים ומייבשים אותם היטב.

2. יוצרים מעין כריך משני עלי מרווה ואנשובי ביניהם.

3. מהדקים היטב ושמים בחמאה מותכת קלות.

4. מטגנים בשמן חם ומניחים על נייר סופג

5. מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו

תגובות

  1. לא נראה לי שאנשובי זה צמחוני פוליש (04/03/2009 11:49:00)