גלילות חסה עם ענבים וזיתים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
זהו מתכון שלמדתי במסעדה באי קאפרי. השילוב המעניין של הענבים והזיתים, יוצר את הטעם המיוחד.
מרכיבים
- 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות קטנות
- 100 גר' ענבים ללא גלעינים, חצויים
- 50 גר' זיתים ללא גלעינים, חתוכים לטבעות
אופן ההכנה
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עד שהם משחימים.
מוציאים מהמחבת ומניחים במחבת את הצנוברים, מטגנים מעט ומוסיפים את הענבים והזיתים.
מטגנים 5 דקות על אש קטנה ומחזירים למחבת את תפוחי האדמה.
מוסיפים כף אחת של חומץ בלזמי ומתבלים במלח ופלפל.
טובלים את עלי החסה במים רותחים עד שהם מתרככים.
מניחים על כל עלה כף מהתערובת ומקפלים כמו בלינצ'ס.
שופכים על הגלילות את שארית הרוטב ומגישים חם או קר.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו