Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> גלילות חסה עם ענבים וזיתים

גלילות חסה עם ענבים וזיתים

גלילות חסה עם ענבים וזיתים

תיאור המתכון

זהו מתכון שלמדתי במסעדה באי קאפרי. השילוב המעניין של הענבים והזיתים, יוצר את הטעם המיוחד.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עד שהם משחימים.

מוציאים מהמחבת ומניחים במחבת את הצנוברים, מטגנים מעט ומוסיפים את הענבים והזיתים.

מטגנים 5 דקות על אש קטנה ומחזירים למחבת את תפוחי האדמה.

מוסיפים כף אחת של חומץ בלזמי ומתבלים במלח ופלפל.

טובלים את עלי החסה במים רותחים עד שהם מתרככים.

מניחים על כל עלה כף מהתערובת ומקפלים כמו בלינצ'ס.

שופכים על הגלילות את שארית הרוטב ומגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו