ביצה ב”קן” מתרד

ביצה ב”קן” מתרד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לביצה ב”קן” מתרד ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים היטב את עלי התרד ומאדים אותם בסיר מכוסה.

ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את שמן הזית.

כאשר התערובת חמה מוסיפים את שיני השום והמלח.

מטגנים את השום עד שהוא מתחיל להשחים.

לוקחים ביד חופן עלי תרד ויוצרים מהם כעין כדור. במרכז הכדור יוצרים גומה עמוקה.

בתוך הגומה שמים חלבון )לבן) של ביצה ושופכים עליו מתערובת השמן החמאה והשום.

מכניסים לתנור למשך כ-10 דקות.

מוציאים מהתנור, שופכים בגומה את החלמון, מפלפלים וממליחים מעט ומכניסים לתנור ל-3 דקות נוספות.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו