Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תבשיל תפוחי אדמה (Gato)

תבשיל תפוחי אדמה (Gato)

תבשיל תפוחי אדמה (Gato)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתבשיל תפוחי אדמה (Gato) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם במים רותחים עד שהם מתרככים לחלוטין.

2. מניחים בקערה את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים אותם בכף מעץ.

3. מוסיפים למחית, תוך כדי בחישה, את החמאה והביצים הטרופות.

4. מוסיפים גם את הגבינות והפרושוטו ומתבלים במלח ובפלפל.

5. מחלקים את התערובת לקערות קטנות, אישיות, חסינות אש ומכניסים לתנור בחום בינוני למשך כ-15 דקות.

6. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו