מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > פריטטה תפוחי אדמה

פריטטה תפוחי אדמה

פריטטה תפוחי אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטה תפוחי אדמה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

טורפים את הביצים עם החלב ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקמח ובוחשים לבלילה אחידה.

קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מתרככים כמעט.

חותכים לפרוסות את תפוחי האדמה המבושלים ומטגנים בחמאה עד שהם משחימים קלות.

מחממים מעט שמן במחבת של 20 ס"מ. שופכים פנימה 1/3 מכמות הביצים ומניחים שכבה של תפוחי אדמה ומעליה גבינה.

5שופכים שכבה נוספת של ביצים וגבינה ועוד שכבה אחת.

מכסים את המחבת ומטגנים על אש קטנה במשך בעשר דקות. הופכים ומטגנים 5 דקות נוספות.

מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו