תפוחי אדמה, פלפלים וחצילים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה, פלפלים וחצילים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
אופן ההכנה
פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.
חותכים את הפלפלים לרצועות.
חותכים את החציל למעין אצבעות באורך של כ-4 סמ.
מחממים במחבת 3 כפות שמן זית ומטגנים את תפוחי האדמה.
כאשר תפוחי האדמה מתחילים מעט להתרכך¬ מוסיפים למחבת את החצילים ואת שארית השמן וממשיכים בטיגון.
לאחר כ-2 דקות מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לבשל כ-3 דקות נוספות.
מורידים מהאש, מתבלים במעט חומץ בלזמי ומלח ומניחים בצד לשעתיים לפחות.
מגישים לשולחן מבלי לחמם.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו