מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה, פלפלים וחצילים

תפוחי אדמה, פלפלים וחצילים

תפוחי אדמה, פלפלים וחצילים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה, פלפלים וחצילים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.

חותכים את הפלפלים לרצועות.

חותכים את החציל למעין אצבעות באורך של כ-4 סמ.

מחממים במחבת 3 כפות שמן זית ומטגנים את תפוחי האדמה.

כאשר תפוחי האדמה מתחילים מעט להתרכך¬ מוסיפים למחבת את החצילים ואת שארית השמן וממשיכים בטיגון.

לאחר כ-2 דקות מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לבשל כ-3 דקות נוספות.

מורידים מהאש, מתבלים במעט חומץ בלזמי ומלח ומניחים בצד לשעתיים לפחות.

מגישים לשולחן מבלי לחמם.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו