מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> קישואים, עגבניות ושום

קישואים, עגבניות ושום

קישואים, עגבניות ושום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישואים, עגבניות ושום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרסקים את שיני השום ומטגנים אותן בשמן זית, עד שצבען מתחיל להשתנות מעט.

חותכים את הקישואים ולאורכם לרצועות דקות בעובי של כחצי ס"מ או מעט יותר. )אין צורך לקלף אותם תחילה)

מוסיפים את הקישואים למחבת ומטגנים אותם בשמן הזית עד שהם מתרככים מעט. יש להקפיד שהקישואים יישארו ירוקים עדיין.

מוסיפים למחבת את הסויה, הצ'ילי , רסק העגבניות והמלחת. בוחשים וממשיכים לבשל על אש בינונית.

מוסיפים קצת מים, כדי לדלל מעט את הרוטב

מטגנים עוד דקה או שתיים ומגישים חם.

בעת ההגשה מפזרים מעל בזיליקום קצוץ דק.

מתאים להגשה כמנת אנטיפסטי או כרוטב לפסטה שבושלה זה עתה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו