מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> קישואים במישרה (מרינדה)

קישואים במישרה (מרינדה)

קישואים במישרה (מרינדה)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישואים במישרה (מרינדה) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי של כ-3-4 מ"מ.

טובלים את הקישואים בשמן זית, מנערים את השמן העודף ומניחים בתבנית אפיה.

מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות ואופים כ-15 עד 20 דקות עד אשר הקישואים מתחילים להשחים. בעת האפיה רצוי למרוח, מפעם לפעם מעט שמן זית על הקישואים.

בצלחת הגשה עמוקה מסדרים שכבת פרוסות קישואים.

מפזרים על הקישואים כמה פרוסות שום, עלי בזיליקום, חומץ, שמן זית ומלח ופלפל.

מכסים בשכבת קישואים נוספת ומפזרים גם עליה שום, בזיליקום, חומץ, שמן זית מלח ופלפל.

מסדרים כך 3 שכבות או יותר. אם כמות הקישואים אינה מספיקה ל-3 שכבות, יש להשתמש בקערה קטנה יותר.

שומרים את הקישואים במקרר 24 שעות לפחות.

כשעה לפני ההגשה מוציאים את הקישואים מהמקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.



אפשר לפזר מעל גבינת פרמזן מגוררת

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו