קישואים בפטריות יער וצנוברים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקישואים בפטריות יער וצנוברים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 4 קישואים בינוניים רצוי מסוג זוקיני, חתוכים לפרוסות
- 400 גרם פטריות יער טריות, חתוכות לרצועות
אופן ההכנה
מחממים במחבת את שמן הזית.
מטגנים בשמן את פרוסות הקישואים עד שהן מתרככות מעט.
בעזרת כף מסננת מוציאים את הקישואים מהשמן.
מוסיפים לשמן את השום המעוך.
כאשר השום מתחיל להשחים מוסיפים למחבת את הפטריות החתוכות.
מקטינים את האש ומניחים לפטריות להתבשל כ-10 דקות.
מוסיפים למחבת את היין, המלח והפלפל הטחון, מערבבים היטב ומניחים להתבשל עוד כ-5 דקות. מוסיפים את הקישואים המטוגנים, מערבבים ומורידים מהאש.
מפזרים מעל צנוברים קלויים, מניחים לעמוד כשעתיים ומגישים מבלי לחמם
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו