Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > תפוחי אדמה במילוי מוצרלה ברוטב עשבי תיבול

תפוחי אדמה במילוי מוצרלה ברוטב עשבי תיבול

תפוחי אדמה במילוי מוצרלה ברוטב עשבי תיבול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לתפוחי אדמה במילוי מוצרלה ברוטב עשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם.

קולפים את תפוחי האדמה ומועכים בכף עץ ליצירת פירה.

ממליחים ומניחים להתקרר.

לוקחים בכל פעם כדור פירה בגודל של כדור פינגפונג.

משטחים את הפירה ומכניסים במרכזו רצועת מוצרלה.

סוגרים ומהדקים ליצירת גליל.

טובלים את גלילת הפירה בביצה ובפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.

הרוטב:

מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון, מרסקים היטב ושופכים על תפוחי האדמה המטוגנים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו