Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה

פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה

פלפלים צהובים עם תפוחי אדמה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפלפלים צהובים עם תפוחי אדמה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את הפלפלים בשמן עד שהם מתחילים לשנות את צבעם.

מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.

מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים מעט (להקפיד שהפרוסות לא יתפוררו).

מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומטגנים אותם בשמן בו טוגנו הפלפלים. מורידים מהאש כאשר הם מתחילים להשחים.

מסדרים בצלחת הגשה שכבה של פרוסות תפוחי אדמה ועליהן מניחים את רצועות הפלפלים המטוגנות.

מתבלים במלח ובפלפל ושופכים מעל שמן זית וחומץ בן יין. מניחים לעמוד כשעתיים.



מגישים קר או מחממים מעט בתנור לפני ההגשה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו