Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> שבועות: עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

שבועות: עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

שבועות: עוגיות גבינה מלוחות ופריכות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשבועות: עוגיות גבינה מלוחות ופריכות ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במיקסר עם וו לישה לערבב היטב חמאה וגבינה, עד שמתקבלת תערובת חלקה. להוסיף חלב ומלח, ולערבב שוב עד שהתערובת חלקה. להוסיף את הקמח בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד שכל המרכיבים "נאספים" לבצק.
לשמן תבנית מלבנית בחמאה, ולפזר עליה מעט קמח.
לרדד את הבצק לגודל התבנית, לעובי של 1 ס"מ,
לחתוך לקוביות קטנות (כ-60), למרוח בביצה טרופה.
לפזר על העוגיות הלא אפויות: גבינת עזים מגוררת, שומשום, קצח וכדומה - כיד הדמיון הטובה. לאפות כ-30 דקות ב-180 מעלות, עד שמזהיב.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול

המתכון באדיבות
מסעדת המטבח של רמה ת.ד. 18 הרי יהודה מיקוד 90804, מושב נטף, נטף הצג טלפון