טרין פלפל וגבינה

טרין פלפל וגבינה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרין פלפל וגבינה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופים את הפלפלים בתנור בחום גבוה במשך 30 דקות.

מפעם לפעם הופכים את הפלפלים כדי שיאפו היטב מכל הצדדים.

מעבירים את הפלפלים לשקית ניילון אטומה למשך כ-10 דקות.

מוציאים מהשקית וקולפים את הפלפלים.

חותכים את חלקו העליון של הפלפל ומסלקים את הגרעינים ואת הפסים הלבנים.

קוצצים היטב את הזיתים ומערבבים במעט חומץ בלזמי.

דחפים את הזיתים לתוך הפלפל עד שהם מגיעי לקצה הסגור.

מערבבים את הצנוברים והמיונז ודוחפים לתוך הפלפל, כשכבה נוספת מעל הזיתים הקצוצים.

כעת, מכניסים את ממרח העגבניות ומשתדלים לסדר בשכבה ישרה.

ממלאים את שארית הפלפל בתערובת הגבינות וסוגרים היטב.

עוטפים את הפלפל בנייר אלומיניום ומכניסים למקפיא עד שהפלפל כמעט קפוא.

מוציאים מהמקפיא, קולפים את נייר האלומיניום וחותכים את הפלפל לאורכו לפרוסות בעובי של כ-6 מ"מ

שמים כל פרוסה על צלחת וממתינים כ-30 דקות לפני ההגשה.

רצוי להגיש עם מעט חומץ בלזמי.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו