Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פטריות, חצילים וקישואים

פטריות, חצילים וקישואים

פטריות, חצילים וקישואים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות, חצילים וקישואים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפזרים על קוביות החציל מלח בישול ומניחים לעמוד כשעה.

מנגבים היטב את המלח ומניחים להתייבש.

במחבת גדולה מחממים חצי מכמות שמן הזית עם החמאה והשום הקצוץ.

כאשר השום מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את הפטריות משני הסוגים ומטגנים על אש קטנה כ-10 דקות, מפעם לפעם יש להוסיף מעט יין אדום כדי שיישארו נוזלים.

מוציאים את הפטריות ומניחים בצד.

מחממים במחבת את שארית השמן ומכניסים לתוכו את קוביות החצילים ועיגולי הקישואים, מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים כ-5 דקות.

מוסיפים למחבת את הפטריות ומבשלים ביחד כ-7 דקות נוספות.

מורידים מהאש ומפזרים מעל את עלי הבזיליקום הקצוצים.



מגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו