מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פטריות ממולאות

פטריות ממולאות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות ממולאות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפרידים את רגלי הפטריות, חותכים אותן לחתיכות קטנות.

מטגנים את שיני השום בשמן זית, עד להשחמה חלקית.

מוסיפים את הפטריות, המלח ו-1/3 כפית סוכר ומטגנים כ-3 דקות על אש בינונית.

מוסיפים את היין, מגדילים את האש ומבשלים כמה דקות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לחלוטין.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה חוזרת

משתמשים בכף מחוררת, וממלאים כל אחת מן הפטריות בפטריות המרוסקות, ללא הנוזלים.

מניחים בתבנית משומנת קלות ואופים בתנור בחום גבוה, במשך 15 דקות.

כאשר הפטריות מוכנות, מוציאים מהתנור ושופכים עליהן את הרוטב מן המחבת.



מגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו