Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מתכונים טו באב: פטריות ביין ושמנת

מתכונים טו באב: פטריות ביין ושמנת

מתכונים טו באב: פטריות ביין ושמנת

תיאור המתכון

מנה קלילה מושלמת לפתוח ארוחה רומנטית לשניים. באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.

מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.

מוסיפים את היין, המלח והפלפל ומבשלים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת לחצי.

מוסיפים את השמנת המתוקה, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.

מגישים חם או קר.


קישורים:
ג'אקומו

תגובות

  1. מה עושים עם הפטריות ? ברק (12/06/2009 21:20:00)
    חבל שהמתכון לבישול פטריות, לא מציין מתי ומה עושים איתן