קלמרי ברוטב לימון ושמן זית
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקלמרי ברוטב לימון ושמן זית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ½ ק”ג קלמרי, חתוכים לטבעות
- 1 בצל ירוק, קצוץ דק )רק החלק הלבן)
- חופן עלי בזיליקום טרי, קצוצים דק
- חופן פטרוזיליה טרייה, רצוי מהסוג המסולסל, קצוצה דק
אופן ההכנה
שמים במחבת את את היין, הבצל היבש והשום ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקלמרי ומבשלים כ8- עד 10 דקות.
מוציאים את הקלמרי מהמחבת ומניחים בקערה, ללא הנוזלים.
מוסיפים לקלמרי את הבצל הירוק, הבזיליקום, הפטרוזיליה והשמיר ומערבבים היטב
בקערה נפרדת מערבבים ביחד את כל מרכיבי הרוטב ושופכים הכל על הקלמרי.
מכסים ומניחים במקרר להתקרר כשעה.
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו