מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > צדפות (מולים) בעגבניות ויין

צדפות (מולים) בעגבניות ויין

צדפות (מולים) בעגבניות ויין

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לצדפות (מולים) בעגבניות ויין ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתחילים בהכנת הרוטב.

מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצלים, והבזיליקום ומבשלים במשך 5 דקות עד שהבצל והסלרי מתרככים, אך לא משנים את צבעם עדין.

מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות החצויות, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את הסוכר. מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.

שמים את המולים והיין בתוך סיר ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך ערבוב מעת לעת במשך דקות ספורות עד שהצדפות נפתחות.

שופכים את נוזל הבישול, מסלקים את הצדפות שלא נפתחו ומחזירים את הצדפות בקליפותיהן לסיר.

שופכים פנימה את רוטב העגבניות, מוסיפים בזיליקום קצוץ ופטרוזיליה ומגישים מייד.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו