מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > צדפות (מולים) בחמאה ובשום

צדפות (מולים) בחמאה ובשום

צדפות (מולים) בחמאה ובשום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לצדפות (מולים) בחמאה ובשום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.

מוסיפים את היין הלבן ומעט מלח, לפי הטעם.

מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות נוספות ומורידים מהאש.

בתבנית אפיה מסדרים את הצדפות ושופכים עליהן מרוטב החמאה והיין.

מפזרים מעל שמיר קצוץ ומכניסים לתנור בחום גבוה ל5- דקות.



מגישים חם, עם פרוסת לימון.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו