מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> סירות חצילים ופלפלים ממולאים

סירות חצילים ופלפלים ממולאים

סירות חצילים ופלפלים ממולאים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסירות חצילים ופלפלים ממולאים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חותכים את הפלפלים לאורך (לשני חלקים) ומסלקים את הגרעינים והחלקים הלבנים.

חותכים גם את החצילים לאורכם.

מוציאים את מרבית תוכן החצילים בעזרת סכין, מבלי לפגוע בקליפה.

קוצצים את תוכן החצילים שהוצאנו ומטגנים עם 2 כפות שמן זית במשך 5 דקות עד שמתרכך.

קוצצים את העגבניות, הצלפים, האנשובי, השום והפטרוזיליה.

לוקחים את פירורי הלחם, הפרמזן ואגוז המוסקט ומערבבים עם הירקות הקצוצים ותוכן החצילים שטוגן, כולל השמן שבו הם טוגנו.

ממלאים את חצאי החצילים והפלפלים בתערובת.

משמנים כלי הגשה שמתאים לאפייה לתנור ומסדרים בו את החצילים והפלפלים.

שופכים מעל את שארית שמן זית. ואופים בתנור במשך כ-40 דקות.


מגישים חם או קר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו