Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > שקשוקה

שקשוקה

שקשוקה

תיאור המתכון

מתכון לשקשוקה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל ואת הפלפלים לרצועות
2. חותכים את העגבניות הרכות והמשומרות לקוביות
3. מטגנים את רצועות הבצל בסיר גדול, מוסיפים את קוביות העגבניות הרכות עד לרתיחה
4. מוסיפים את העגבניות המשומרות, ומבשלים על אש נמוכה עוד מס' דקות.
5. מטגנים במחבת את רסק העגבניות, יחד עם השום, ורצועות הפלפלים.
6. מוסיפים לסיר ומרתיחים שנית
7. מכניסים לבלנדר את העגבניות המיובשות יחד עם הפלפל, המלח, הפפריקה והסוכר ומערבבים.
8. מוסיפים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
9. לקראת הסוף מוסיפים את הביצים.