מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ממולאים צמחוניים> חצילים ממולאים א-לה קאפרי

חצילים ממולאים א-לה קאפרי

חצילים ממולאים א-לה קאפרי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילים ממולאים א-לה קאפרי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את פרוסות החציל בשמן עד שהן משחימות, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית ומטגנים בו את הקישואים, העגבנייה, הזיתים והצלפים.

מוציאים מהמחבת ומעבירים למסננת כדי להיפטר מעודפי הנוזלים.

מניחים על כל פרוסת חציל מעט מהתערובת המטוגנת ומגלגלים את החציל לסיגר.

מהדקים בקיסם, מטפטפים על כל חציל מעט חומץ ומניחים לעמוד כשעתיים לפני ההגשה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו