מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> חצילים וקישואים בגריל

חצילים וקישואים בגריל

חצילים וקישואים בגריל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילים וקישואים בגריל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מניחים את פרוסות החצילים על מחבת פסים
2. כאשר על הצד התחתון מופיעים פסי צריבה, מורידים ממחבת הפסים ומניחים בתבנית גריל, עם הפסים כלפי מטה.
3. מניחים על כל פרוסה פרוסה אחת או שתיים של עגבניות, מפזרים מעל פירורי לחם ושופכים על הכל שמן זית
4. מכניסים לגריל לדקות ספורות. יש להקפיד שלא להניח לחצילים ולקישואים להישרף.
מגישים חם או קר (רצוי קר, בטמפרטורת החדר) ושופכים מעל חומץ, ממש לפני ההגשה

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו