Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> חצילים ופלפלים בפירורי לחם

חצילים ופלפלים בפירורי לחם

חצילים ופלפלים בפירורי לחם

תיאור המתכון

ירקות רצוי להניח בצד לפרק זמן מסוים לאחר הטיגון, כך הם סופגים היטב את טעמי התבלינים וטעמם הטבעי מתחזק.

מרכיבים

אופן ההכנה

מפזרים על החצילים מלח ומניחים בצד למשך כשעה.

מנגבים היטב את המלח וסופגים את הרטיבות.

טובלים את החצילים והפלפלים בשמן זית.

מוציאים מהשמן וטובלים בפירורי לחם.

מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפלפלים והחצילים עד שפירורי הלחם מזהיבים. רצוי לטגן קודם את הפלפלים ולאחריהם את החצילים.

מוציאים מהאש, מטפטפים מעל מעט מאוד חומץ בלזמי או חומץ בן יין ומניחים להתקרר.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו