מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> בטטות בכוסברה ובזיליקום

בטטות בכוסברה ובזיליקום

בטטות בכוסברה ובזיליקום

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבטטות בכוסברה ובזיליקום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את הבטטות היטב היטב במים עם סבון.

חורצים בהן חריצים כאילו שחותכים טבעות, אולם משאירים אותן מחוברות בחלק התחתון.

לוחצים על הבטטות, כדי לפרוס אותן בצורת מניפה, מבלי להפריד את הפרוסות.

שופכים על הבטטות כמות נדיבה של שמן זית ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כשעה, או עד שהבטטות מתרכככות.

מחממים במחבת חמאה ומטגנים בה ארבע שיני שום מרוסקות וגרגירי כוסברה.

שופכים את החמאה על הבטטות אחרי שמוציאים אותן מהתנור ומפזרים מעל כמות נדיבה של עלי כוסברה ומעט מיץ לימון.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו