מרק פסטה ושעועית
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק פסטה ושעועית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 300 גרם שעועית לבנה יבשה גדולה
- 50 גרם שפק או בייקון מעושן
- כוס וחצי ציר מרק בשר או עוף
אופן ההכנה
1. משרים את השעועית במים במשך 8 שעות לפחות. מסננים ומניחים בצד.
2. מטגנים את הבצל והשפק בשמן זית, עד שהם הופכים לשקופים.
3. מוסיפים את השעועית וציר המרק ומגדילים את האש עד רתיחה.
4. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעתיים.
5. מתבלים במלח ובפלפל. חותכים את העגבניות לקוביות קטנטנות ומוסיפים למרק.
6. מוסיפים למרק את הפסטה ומבשלים כעשר דקות. מגישים כשהפסטה עדיין אל דנטה.
רצוי לגרר מעל גבינת פרמזן
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו