מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > חצילים אפויים בגבינה ואגוזים

חצילים אפויים בגבינה ואגוזים

חצילים אפויים בגבינה ואגוזים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחצילים אפויים בגבינה ואגוזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות
2. פורסים את החצילים לפרוסות עבות, בוזקים מלח ומניחים במסננת עד שהנוזלים יתנקזו.
3. סופגים את הנוזלים שנותרו בנייר ניגוב ומורחים שמן משני צידי פרוסות החצילים.
4. מסדרים בתבנית וקולים עד להזהבה. ( ניתן גם לטגן )
5. פורסים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום והעגבניות עם הנוזלים ומבשלים מספר דקות על אש גבוהה תוך בחישה, ומתבלים.
6. מנמיכים את האש ל – 180 מעלות
7. מעבירים לתבנית את העגבניות והבצלים, מסדרים מעל, כשכבה שנייה, את פרוסות החצילים, ומתבלים במלח.
8. מפזרים את האגוזים הקצוצים מעל החצילים, וכשכבה נוספת מפזרים מעל את המוצרלה והגבינה הצהובה.
9. אופים כ – 30 דקות עד להשחמה, ומגישים

תגובות

  1. הרס וחורבן יוסי חבר של אושרית (28/11/2003 23:29:00)
    אוי ווי ... לא לנסות בבית !!!
    ראו הוזהרתם!!!!