מרק דגים, פירות ים ועגבניות פיקנטי
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק דגים, פירות ים ועגבניות פיקנטי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ½ ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
- 1/2 ק"ג מגוון דגים שונים (לפחות ארבעה סוגי דגים)
- 1/2 ק"ג פירות ים שונים (קלמרי, שרימפס וסרטנים)
- 2 שיני שום, חתוכות לחצאים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ב-6 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום והצ'ילי ומטגנים עד שהשום מתחיל להשחים.
מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל שחור ומבשלים על אש בינונית במשך כ-15 דקות.
מוסיפים לסיר את ציר המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים כ-20 דקות.
מורידים מהאש, ומניחים בצד לשעה אחת.
מוסיפים את פירות הים, מביאים לרתיחה ומגישים מיד
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו