לחם פרמזן
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם פרמזן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- שתיים וחצי כוסות מים (מעט יותר או פחות, לפי הצורך)
- 1/2 כוס פרמזן מגוררת + 2 כפות פרמזן
אופן ההכנה
בקערה של מערבל מזון (מיקסר) שמים את השמרים, 3כוסות קמח, 1/2 כוס פרמזן, סוכר, חמאה, אורגנו ומלח ומעבדים עד שנוצרת עיסה חלקה.
מוסיפים את שאר הקמח ולשים בצק.
מניחים את הבצק במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו.
לשים שוב את הבצק, מחלקים לשניים ושמים בשתי תבניות לחם.
מניחים לתפוח שוב במשך שעה לפחות.
מפזרים מעל את שארית גבינת הפרמזן ואופים בתנור של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
אפשר גם ליצור לחמניות פרמזן מאותו בצק
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:ג'אקומו