Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> ברוסקטה עם עגבניות מיובשות

ברוסקטה עם עגבניות מיובשות

ברוסקטה עם עגבניות מיובשות

תיאור המתכון

ברוסקטה היא פרוסת לחם קלויה ועליה שיני שום מרוסקות והרבה שמן זית. מתכון זה משדרג את הברוסקטה המסורתית ומוסיף לה פיקנטיות עם עגבניות מיובשות ובלסמי. נשנוש מפנק לאורחים המגיעים לביקור.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את העגבניות בצנצנת, מכסים במים רותחים ובחומץ ומניחים לעמוד לשעתיים לפחות.

מוציאים את העגבניות מהמים מייבשים, מנגבים וחותכים לרצועות.

מנגבים את שארית הנוזלים מהצנצנת ומניחים בה שנית את העגבניות. מפזרים ביניהן את השום ופלפלוני הקיינה ומכסים בשמן זית. מניחים לעמוד לפחות 24 שעות.

קולים את פרוסות הלחם בטוסטר או בתנור ושופכים עליהן מהשמן שבו היו העגבניות שרויות.

מפזרים מעל את העגבניות, ללא הפלפלונים החריפים ומגישים.

בחזרה לדף המתכונים

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון