מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> ברוסקטה עם עגבניות טריות, אורגנו וצלפים

ברוסקטה עם עגבניות טריות, אורגנו וצלפים

ברוסקטה עם עגבניות טריות, אורגנו וצלפים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברוסקטה עם עגבניות טריות, אורגנו וצלפים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכניסים את פרוסות הלחם למצנם (טוסטר) או מניחים אותן על אש פתוחה בגריל.

מערבבים את קוביות העגבניות עם השום הקצוץ ועם האורגנו ומניחים בצד ל-10 דקות.

מניחים על כל טוסט כף אחת של התערובת.

מפזרים על כל פרוסה כמה צלפים.

שופכים על הכל הרבה שמן זית.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון