מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> לחם צ'יאבטה מקמח לבן

לחם צ'יאבטה מקמח לבן

לחם צ'יאבטה מקמח לבן

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם צ'יאבטה מקמח לבן ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את השמרים בחלב פושר, מוסיפים את הסוכר ומניחים לתפוח.

מניחים בקערה את הקמח והשמרים המותססים, מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.

לשים שוב את הבצק ויוצרים לחמים בצורת צ'יאבטה.

מניחים לתפוח שנית במשך כחצי שעה.

משמנים תבנית ומניחים בה את הלחמים.

אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 דקות.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון