מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> לחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא

לחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא

לחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממיסים את השמרים בחלב פושר, מוסיפים את הסוכר ומניחים לתפוח.

2. מניחים בקערה את הקמח והשמרים המותססים, מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים תוך כדי הוספת מים מעת לעת, עד לקבלת בצק אחיד.

3. מניחים לתפוח במשך כשעה וחצי.

4. לשים שוב את הבצק ויוצרים לחמים בצורת צ'יאבטה.

5. מניחים לתפוח שנית במשך כחצי שעה.

4. משמנים תבנית ומניחים בה את הלחמים.

5. אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 עד 30 דקות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון