לחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם צ'יאבטה (ג'בטה) מקמח מלא ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
אופן ההכנה
1. ממיסים את השמרים בחלב פושר, מוסיפים את הסוכר ומניחים לתפוח.
2. מניחים בקערה את הקמח והשמרים המותססים, מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים תוך כדי הוספת מים מעת לעת, עד לקבלת בצק אחיד.
3. מניחים לתפוח במשך כשעה וחצי.
4. לשים שוב את הבצק ויוצרים לחמים בצורת צ'יאבטה.
5. מניחים לתפוח שנית במשך כחצי שעה.
4. משמנים תבנית ומניחים בה את הלחמים.
5. אופים בחום של 230 מעלות במשך 25 עד 30 דקות
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:ג'אקומו