פריטטת ריקוטה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפריטטת ריקוטה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 75 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
אופן ההכנה
1 בעזרת כף עץ, מערבבים היטב את הריקוטה והפרמזן ומניחים בצד ל-10 דקות.
2 מניחים את העגבנייה בסיר עם מים רותחים למשך כ-2 דקות. מוציאים מהסיר, מניחים להתקרר ומסירים את הקליפה.
3 חותכים את העגבנייה לקוביות ומטגנים אותה במחבת עם הבצל ב-3 כפיות שמן זית.
4 טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים את הגבינות, העגבניות והבצל.
5 מוסיפים 3-4 כפות קמח ומתבלים במלח.
6 מטגנים במחבת בינונית, מכוסה, על אש קטנה ביותר. מפעם לפעם מחוררים במזלג כדי לאפשר לפשטידה להיטגן היטב.
7 לאחר כ-13 דקות, הופכים ומטגנים את הצד השני כ-5 דקות נוספות.
פורסים כמו עוגה ומגישים קר או בטמפרטורת החדר
הערות
המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול
קישורים:ג'אקומו