פיצות אישיות

פיצות אישיות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפיצות אישיות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את הקמח והמלח בתוך קערה גדולה ויוצרים באמצע הקמח כעין גומה עמוקה.

ממיסים את השמרים בחצי מכמות המים.

שופכים את תערובת השמרים והמים במרכז הגומה שבקמח.

''מקפלים'' בידיים את הקמח, מן הדפנות פנימה, ומערבבים את הקמח עם השמרים תוך כדי לישה.

ממשיכים לעבד ומוסיפים מים מדי פעם (ייתכן שיהיה צורך במעט יותר או בפחות מים מן המומלץ) עד שנוצר בצק אחיד ויפה.

מניחים את הבצק על משטח מקומח ומשטחים אותו בעזרת מערוך לעובי של כ-1 ס”מ.

מוסיפים מפעם לפעם קמח, כדי למנוע מהבצק מלהידבק.

מפזרים בתבנית אפיה מעט קמח ומניחים עליו את עלה הבצק.

מכסים במגבת מטבח ומניחים לתפוח במקום חמים למשך שעה לפחות.
מרדדים עלים דקיקים, מורחים עליהם תערובת של עגבניות טריות מרוסקות, שמן זית ושום ומכניסים לתנור לוהט לדקות ספורות, עד שהפיצות מוכנות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון