פוקצ'ה

פוקצ'ה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפוקצ'ה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.

2. מוסיפים את המלח וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק.

3. מוסיפים מים לפי הצורך.

4. מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.

5. לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. יוצרים גומות באצבעות, מפזרים מעל מלח בישול גס, עלי רוזמרין ושמן זית.

6. אופים בחום של 230 מעלות במשך 20 דקות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון