לחם שמרים קלוע

לחם שמרים קלוע

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם שמרים קלוע ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.

מוסיפים את המלח, אבקת החלב וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק. מוסיפים מים לפי הצורך.

מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות. לשים שוב את הבצק ומניחים לתפוח.

מחלקים את הבצק ל-3 כדורים ולשים כל כדור בצורת נקניק. מקפידים שעל שלושת הבצקים יהיו באורך זהה.

מורחים את הבצקים בביצה טרופה ומפזרים מעל אורגנו ומלח בישול גס.

מחברים את קצות הבצקים וקולעים אותם כמו שקולעים צמה.

מחברים את הקצוות שבקצה ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 200 מעלות.

אופים במשך 20 עד 25 דקות ומכבים את התנור.

פותחים את דלת התנור ומשאירים את הלחם בתוכו במשך 10 דקות.

מגישים חם עם חמאה פיקנטית או עם גבינת גורגונזולה, פקורינו או פרמזן

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון

תגובות

  1. אפשר גם ללא אבקת חלב? אני (18/09/2009 09:53:00)