לחם שאור

לחם שאור

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחם שאור ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים בצק מכל החומרים מכסים את הבצק ומניחים לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו. (רצוי להניח את הבצק במקום חמים). זמן ההתפחה עשוי להיות עד 12 שעות.

בעזרת אגרוף לוחצים על הבצק התפוח כדי להוציא ממנו את האוויר ומניחים לתפיחה נוספת.

לשים שוב ויוצרים 2 ככרות לחם. מניחים את הכיכרות לתפיחה נוספת עד פי שניים מגודלן.

חורצים את חלקו העליון של הלחם בעזרת סכין ואופים את הלחם בחום של 180 מעלות במשך 30 עד 40 דקות.

אפשר לאכול את הלחם במשך שבוע לפחות

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו
המתכון באדיבות
מסעדת ג'אקומו אצ''ג 10 א', כפר סבא הצג טלפון

תגובות

  1. מינונים לא נכונים גלעד (29/04/2008 08:58:00)
    הייתי מצפה מאתר כמו גקומו להיות יותר מיקצועיים ולפחות לנסות את המתכון הזה
    כמות המים צריכה להיות לא יותר מכוס כוס וחצי ולא כ שלוש כוסות שבמתכון.
    כמו כן המלצה שלי זה תוספת של שלוש כפות שמן כל שהוא וכך יווצרו חורים גדולים יותר