Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק אפונה וצלעות בקר

מרק אפונה וצלעות בקר

מרק אפונה וצלעות בקר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק אפונה וצלעות בקר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבררים את האפונה ושוטפים במים

מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן.

קוצצים את הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה ומוסיפים לסיר עם חצי כוס מים.

מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים מעט.

מוסיפים את כל האפונה, השום, הרוזמרין, המרווה והפטרוזיליה.

מוסיפים כ-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מכסים את הסיר וממשכים לבשל במשך שעה.

מוסיפים את הצלעות או את הנקניקיות ומבשלים חצי שעה נוספת.

מורידים מהאש, מוציאים את הבשר ומעבירים את המרק דרך מסננת בעזרת כף עץ.

מוסיפים את הבשר ומגישים.

אפשר להוסיף מעט טבסקו בהגשה.

הערות

המתכון באדיבות ג'אקומו - סדנאות בישול


קישורים:
ג'אקומו